Camerabewaking

Camera bewaking is tegenwoordig een noodzaak of het nu voor een huis is of voor een zaak. Iedereen wilt kunnen zien wat er speelt om zijn huis heen of natuurlijk wie voor je zaak komt en of er een vandalisme plaats vindt. Wij zorgen ervoor dat je makkelijk meekunt kijken via een door ons geinstalleerde en natuurlijk beveiligde app. Deze app kun je gebruiken op je telefoon of op een tablet, wij kunnen ook op de voorgestelde pc/laptop of zelfs een tablet de app installeren. Heb je een scherm thuis of heb je liever dat je wilt meekunnen kijken via je tv dat is ook een optie en zit in de mogelijkheden. Voor meer informatie kun je gewoon bellen, appen of mailen. Wil je toch even langskomen en de camera`s zien staat de koffie al klaar !

Voor huis en klein bedrijf

Voor huis en klein bedrijf

Voor huis en klein bedrijf deze pakket is bedoeld tot 4 camera`s

U heeft een huis of een klein bedrijf en u wilt dit gaan beveiligen met een camerabewakingsstysteem. Wij zorgen ervoor dat u het beste advies en het beste oplossing krijgt. U kunt dan ook vrijblijvend een offerte aanvragen zodat wij u makkelijker kunnen helpen.
Offerte aanvragen

Bedrijven en op maat oplossingen

Voor groot bedrijf of op maat oplossing kan zelfs tot 64 camera`s bevatten.

U heeft een grootbedrijf of u wilt een op maat oplossing camerabewakingsstysteem. Wij zorgen ervoor dat u het beste advies en het beste oplossing krijgt. Deze pakket kan tot wel 64 camera`s bevatten het beste is dat wij langskomen bij u.Offerte aanvragen

Camera lease

Lease mogelijkheden voor een camera bewakings.

U heeft een locatie en u wilt dit gaan beveiligen met een camerabewakingsstysteem. Alleen u wilt niet per direct betalen maar liever een lease contract.De prijzen verschillen per opdracht dus vraag voor het zekerheid een offerte aan.
Offerte aanvragen